شرکت بازرگانی تیناکم محصول کلر 70% را از کشور هند با برند آکوافیت می نماید. شما
مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلو گرمی با
بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری
نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید کلر با تلفنهای شرکت
تماس حاصل فرمائید.
نامهای دیگر: Muryate of Barytes, Barium dichloride, Barium muriate
فرمول شیمیایی: BaCl۲
شکل ظاهری: جامد سفید رنگ
گرید: مونوهیدرات, آنهیدرات
کلرید باریم با فرمول شیمیایی BaCl۲ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن
۲۰۸٫۲۳ g/mol میباشد. شکل ظاهری این ترکیب، جامد سفید رنگ است. این یکی از
رایج ترین نمک محلول در آب باریم است به علت داشتن باریم، هنگام سوختن رنگ
شعله را سبز می کند. کلرید باریم بسیار سمی و خطرناک بوده و در باعث ایجاد
مسمومیت می گردد. در اثر استنشاق بو یا خوردن میتواند باعثسرازیر شدن آب
دهان و سوزش مری، درد معده، گرفتگی عضلات، تهوع، استفراغ، اسهال، فشار خون
بالا، گرفتگی عضلات، قدرت عضلانی ضعیف، اشکال در تنفس، سرگیجه، وزوز گوش می
شود.
به عنوان یکی از نمک های محلول ارزان باریم، کلرید
باریم کاربرد گسترده ای در آزمایشگاهها دارد. این ماده معمولا به عنوان یک
آزمون برای یون سولفات استفاده می شود. در صنعت، کلرید باریم در فرآیند
تولید پایدارکننده ی پلیمر PVC ، روغن های روان کننده، تولید باریم کرومات،
باریم تیتانات و باریم فلورید مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین جهت کلرید باریوم در تولید سرامیک، عناصر الکترونیکی دقیق، در تولید شیشه های ویژه، تولید حدواسطهای مورد استفاده در داروسازی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
شرکت بازرگانی تیناکم محصول نیتریت سدیم را از کشور چین و آلمان با برند BASF وارد می نماید. شما
مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلو گرمی با
بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری
نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید نیتزیت سدیم با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
کاربرد در صنایع غذایی:
- پیشگیری از رشد کلوستریدیوم بوتولینیوم ( عامل بوتولیسم؛ مسمومیت غذایی حاد)
- بهبود و حفظ طعم و رنگ ماهی و گوشت (به اکسید نیتریک تبدیل و با میوگلوبولین ترکیب میشود)
تیریت سدیم به عنوان مواد نگهدارنده، به طور معمول در گوشتهای فرآوری
شده استفاده می شود. درکالباس ، هات داگ، پپرونی و…. بسیاری از گوشتهای
فرآوری شده نیز مواد افزودنی دارند تا رنگ خاص را حفظ کنند. این مواد
شیمیایی همچنین رشد باکتری های مضر خاص و یا قالب و یا سموم دیگر مانند
بوتولیسم و کلستریدیوم و بوتولینوم را مهار می کند. همچنین این مواد با
ترکیب شدن با میوگلولولین و هموگلولولین گوشت باعث ایجاد رنگ مطلوب صورتی
در گوشت شده که به آن حالتی جذاب و تازه می بخشد به علاوه، این موارد شروع
فساد را در گوشت به تاخیر انداخته و باعث حفظ عطر و طعم ادویه های آن می
شوند.
لاکتوز یا همان قند شیر، یک دی
ساکارید است که در طبیعت منحصرا در شیر یافت میشود. نام لاکتوز از
لاکت(lacte) که درلاتین به معنای شیر است وپسوند اوز (ose)که برای نامگذاری
قندها بکار برده میشود ریشه میگیرد. این قند از پیوند
گلیکوزیدی بین یک گالاکتوز و یک گلوکز بوجود می آید. اتصال این دو منو
ساکارید(گالاکتوز و گلوکز)از نوع گلیکوزیدی و بشکل بتا دی
گالاکتوپیرانوزیل(۱ به ۴)بتا دی گلوکو پیرانوز می باشد. چون لاکتوز دارای
یک کربن آنومری آزاد در زیرواحد گلوکز است، بنابراین در گروه دی ساکاریدهای
احیا کننده طبقهبندی میشود. این قند به دو فرم ایزومری آلفا و بتا وجود
دارد. فرم آلفا و بتا خواص بسیار متفاوتی از یکدیگر دارند، از جمله: فرم
آلفا دارای چرخش ویژه 89,4+ و نقطه ذوب 202درجه سانتیگراد و فرم بتا دارای
چرخش ویژه 35+ و نقطه ذوب 252 درجه سانتیگراد میباشد. هر دو اینها از
نظر علمی جالب و در خور توجه میباشند.
کاربردهای لاکتوز
- نسبت به فروکتوز و گالاکتوز از شیرینی
کمتری برخوردار بوده و از این رو میتواند به عنوان جایگزین مناسب برای
تولید محصولات رژیمی بدون قند استقاده شود.
- در صنعت مواد غذایی از این ماده به عنوان یک پرکننده در تولید محصولات
خود استفاده میکنند و از لاکتوز به عنوان یک افزودنی غذایی برای ایجاد و
بهبود عطر و طعم و نیز جلوگیری از تغییر رنگ محصول استفاده می شود.
- از این محصول در تولید شیر خشک و غدای
کودک به صورت قابل ملاحظه ای استفاده میشود به طوری که بیش از 50 درصد از
شیرخشک را لاکتوز تشکیل می دهد.
- شرکت هایی که در زمینه صنعت لبنیات و صنعت شکلات سازی فعالیت دارند می
توانند از طریق جایگزین کردن ماده لاکتوز با بخشی از شیر خشک اسکیم مصرفی،
علاوه بر کاهش قیمت تمام شده محصول باعت بهبود کیفیت ، طعم ، مزه و رنگ
شوند زیرا این محصول میتواند جایگرین مناسبی جهت بخشی از شیر خشک مصرفی در
تولید مواد غذایی باشد.
- در صنعت داروسازی نیز از این محصول به
عنوان پوشش و پرکننده در تولید انواع قرص ها مانند داروهای ضد اسید، قرص
های ضد بارداری و قرص های مکیدنی گلو و هر نوع قرص دیگر استفاده می شود.
هیپوکلریت کلسیم
یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی Ca (CLO) 2 است. هیپوکلریت کلسیم یک
مخلوط با آهک و کلرید کلسیم، آن را به عنوان پودر کلر و یا پودر سفید کننده
برای تصفیه آب و به عنوان یک عامل سفید کننده به بازار عرضه شده است.درجه
خلوص این ماده به صورت 60-70 درصد است. این محصول به صورت جامد سفید است،
اگر چه نمونه های تجاری زرد رنگ به نظر می رسد و دارای خاصیت گندزدایی که
بوی زننده وتندی دارد ومجاری تنفس را آزار میدهد. معمولا تصفیه خانه های
کوچک به ویژه در روستاها از این ماده برای تصفیه شبکه آب روستایی استفاده
می کنند. این محصول نقشی مهم و استراتژیک در حفظ و ارتقای بهداشت به ویژه
در جوامع کوچک ایفا میکند.
این محصول معمولا برای استفاده در پاکسازی استخرهای شنای عمومی و ضد عفونی آب آشامیدنی استفاده می شود. میزان هیپوکلریت کلسیم
برای ضدعفونی هرمترمکعب آب ۳ تا ۵ گرم ومیزان مطلوب کلرآزاد باقیمانده
درحد ۲/۰ تا ۸/۰ میلی گرم در لیتر است. به طور کلی ماده تجاری با خلوص 68٪
به فروش می رسد. این ماده همچنین برای ضد عفونی سطوح و تجهیزات در
آشپزخانه استفاده می شود. دیگر از کاربردهای رایج شامل پاک کننده حمام،
اسپری ضد عفونی کننده خانگی، علف کش ها، و مواد شوینده لباس های شسته شده
است.
بازرگانی تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارشهای خریداران از طریق
وبسایت خود ،پرکلرین مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت
تأمین کند و در سریعترین زمان ممکن بهوسیله سیستم حملونقل مطمئن به
شهرهای مختلف ارسال نماید.
تولید اریتریتول است با هیدرولیز آنزیمی نشاسته از ذرت برای تولید گلوکز
آغاز شده و سپس با قارچ یا کپک دیگری برای تولید اریتریتول تخمیر شده
است. روش های دیگر مانند سنتز الکتروشیمیایی در حال توسعه هستند.
میزان کم کالری موجود در اریتریتول باعث شده که از آن در محصولات رژیمی به
فور استفاده کنند. با توجه به ساختار شیمیایی منحصر به فرد اریتریتول، بدن
ما آن را تجزیه نمی کند زیرا انسان ها آنزیم برای شکستن اریتریتول ندارد.
بنابراین اریتریتول به راحتی جذب خون شده و به راحتی توسط مجاری ادراری دفع
گردد. برای افرادی که اضافه وزن دارند، مبتلا به دیابت یا دیگر مسائل
مربوط به سندرم متابولیک، اریتریتول به نظر می رسد یک جایگزین عالی برای
قند باشد. یکی از عوارض جانبی مصرف شکر بهداشت دهان و دندان ضعیف ... حفره
ها و پوسیدگی دندان است. باکتری های مضر در دهان می تواند از قند برای
انرژی استفاده کنند. مطالعات نشاد داده استفاده از اریتریتول باعث کاهش
باکتریهای موجود در دهان شده و آسیب دیدگی دندان ها را سبب نمیگردد.
شرکت بازرگانی تیناکم محصول کربوکسی متیل سلولز یا سی ام سی را از کشور چین با برند FOODCHEM و ترکیه می نماید. شما
مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلو گرمی با
بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری
نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خریدکربوکسی متیل سلولز CMC
با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
شرکت بازرگانی تیناکم محصول آمونیوم کلراید یا نشادر را از کشور چین با برند تیانجین وارد می نماید. شما
مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در کیسه های زرد رنگ 25 کیلو گرمی در
دو گرید صنعتی و باتری گرید با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل
واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و
خرید نشادر با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
آمونیوم کلرید یک ترکیب شیمیایی با فرمول NH4Cl و
نمک بلوری و سفید است که بسیار محلول در آب است. از نظر ظاهری این ماده به
صورت نمکی سفید رنگ و فاقد بوی خاصی است. این ماده معدنی معمولا در اثر
سوختن زغال سنگ کیسه از تراکم گازهای زغال سنگ مشتق شده تشکیل شده است. این
ماده در اطراف برخی از انواع دریچه های آتشفشانی یافت میشود. آمونیوم
کلراید عمدتا به عنوان کود و یک طعم دهنده در برخی از انواع ریشه شیرین
بیان استفاده می شود. این محصول از واکنش اسید هیدروکلریک و آمونیاک ایجاد
می شود.
بیشترین کاربرد نشادر در تولید کود های شیمیایی حاوی نیتروژن است. دیگر
کاربرد نشادر در تولید دود سفید می باشد. همچنین در صنعت نساجی و چرم در
رنگرزی استفاده می شود. آمونیوم کلرید در آتش بازی در قرن 18 مورد استفاده
قرار گرفت اما توسط مواد شیمیایی امن تر و کمتر جاذب رطوبت جایگزین شد.
هدف خود را برای ارائه یک اهدا کننده کلر به منظور افزایش رنگ های سبز و
آبی از یونهای مس در شعله آتش بود. در چندین کشور، کلرید آمونیوم به عنوان
افزودنی غذایی تحت شماره E510، معمولا به عنوان یک ماده غذایی مخمر در
نانوایی استفاده می شود. این مکمل خوراک برای دام ها و یک عنصر در رسانه و
تغذیه مخمرها و بسیاری از میکروارگانیسم ها است. نشادر باتری کرید به عنوان
الکترولیت در باتری روی کربن استفاده می شود. سایر کاربردها عبارتند از در
شامپو مو، و در محصولات تمیز کننده. در شامپو مو، آن را به عنوان یک عامل
ضخیم در سیستم های سورفاکتانت بر مبنای آمونیوم مانند آمونیوم لوریل
استفاده می شود.
published by کاربر مهمان (تایید نشده) on یکشنبه, 02/19/2017 - 15:15
جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید رنگ کارامل با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.یکی
از انواع رنگهای خوراکی که بدلیل رنگ و طعم خاص خود کاربرد زیادی در
صنایع غذایی دارد کارامل میباشد. کارامل با داشتن رنگ از محدوده زرد کمرنگ
تا قهوهای سوخته میتواند در 80 درصد انواع خوراکیها بکار رود.رنگ
کارامل نهتنها به مواد غذایی رنگ و طعم مطلوبی میدهد بلکه میتواند در
صنایع غذایی به حذف یا مخفی کردن بعضی عوارض نامطلوب کمک کند. رنگ کارامل دارای چهار کلاس مختلف است که هر کدام کاربرد متفاوت دارد :
نوع اول یا کارامل ساده از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون
حضور اسید و بازها بدست میآید. E 150 A
Class I
نوع دوم یا کارامل سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون
حضور اسید و بازها و در حضور سولفیت بدست میآید. E 150 B Class II
نوع سوم یا کارامل آمونیاکی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون
حضور اسید و بازها و در حضور ترکیبات آمونیوم بدست میآید. E 150 C Class
III
نوع چهارم یا کارامل آمونیاکی سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها
با یا بدون حضور اسید و بازها و در حضور ترکیبات آمونیوم و سولفیت بدست
میآید. E 150 D Class IV
در بین انواع کاراملها نوع آمونیاکی تیرهتر از سایر انواع دیگر است و در
فرآوردههای قنادی کاربرد بیشتری دارد درحالیکه نوع چهارم در تهیه
نوشیدنیها بیشتر بکار میرود. رنگ مایع کارامل یک ترکیب کلوئیدی است.
اولین کاربرد آن رنگ دهندگی به محصول است. در نوشابه ها نقش امولسیفایر را
ایفا می کند و باعث میشود طعم دهنده ها به صورت سوسپانسیون پایداربمانند. استفاده از کارامل در نوشابهسازی، تولید سرکه، نانهای فانتزی، شیرینی و سس کاربرد دارد. کارامل
حلالیت خوبی در آب دارد و نوع آمونیاکی و سولفیت آمونیاکی بیشترین استفاده
را در صنایع قنادی دارد. کارامل از عصاره مالت و ملاس بسیار تیرهتر است.
مشخصات محصول: پروپیونات سدیم Sodium propanoate
نامهای دیگر: Sodium propionate Napropion
فرمول شیمیایی: C۳H۵NaO۲
شکل ظاهری: بلورهای شفاف
کشور سازنده: چین
برند: FOODCHEM
پروپیونات سدیم نوعی نگهدارنده است که از آن به عنوان یک مهار کننده
رشد باکتری است. این ماده به طور گسترده ای در نان و سایر محصولات نانوایی
برای جلوگیری از کپک زدن استفاده میشود
کاربردهای پروپیونات کلسیم:
در فرآوردههای نانوائی ، نان و خمیر پیتزا برای جلوگیری از رشد کَپکها
به میزان ۰/۱ تا ۰/۴ درصد استفاده میشود، در نتیجه باعث افزایش عمرمحصولات
میشود. همچنین در پنیرهائی که به صورت سرد بستهبندی میشوند و
پُرکنندههای مخصوص کلوچههای میوهای به مقدار مجاز (۰/۲ تا ۰/۳ درصد)
مصرف میشود.